Lajčak kaže da između Kosovo i Srbije nema poverenja na putu ka normalizaciji odnosa

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Jun.2023, 20:28

Lajčak kaže da između Kosovo i Srbije nema poverenja na putu ka normalizaciji odnosa

Izaslanik Evropske unije za dijalog Kosova i Srbije Miroslav Lajčak izjavio je u četvrtak, 15. juna, da strane nemaju poverenja jedna u drugu na putu ka normalizaciji odnosa. "Obe strane nam govore: neka druga strana radi ono što želite, a mi obećavamo da ćemo uraditi svoj deo. Ali, to ne funkcioniše tako. Naša filozofija je da 'morate nešto da uradite, da biste mogli nešto da dobijete', korak po korak, gradeći poverenje“, rekao je Lajčak na  "Prespanskom forumu za...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Evropska Unija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Lajčak: Strane nemaju poverenja jedna u drugu na putu ka normalizaciji odnosa

Izvor: Danas, 15.Jun.2023

Izaslanik Evropske unije za dijalog Kosova i Srbije Miroslav Lajčak izjavio je danas da strane nemaju poverenja jedna u drugu na putu ka normalizaciji odnosa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.