Izvor: Blic, 07.Mar.2019, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LOM U STUDIJU Čeda Jovanović: "Brus Li te častio sa par miliona pa završio u zatvoru". Vuk Jeremić: "Dobio si dva glasa na tvom izbornom mestu"

Teške reči i uzajamne optužbe pale su u večerašnjem TV duelu lidera LDP-a Čedomira Jovanovića i Narodne stranke Vuka Jeremića. Ko je prava a ko lažna opozicija, ko se pojavljuje na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, a ko ne, kao i odnos prema Kosovu, te ko je izdajnik a ko patriota samo su neka od tema oko kojih su pljuštale međusobne uvrede.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TV duel Jeremića i Jovanovića: Od ideje da se Vučiću da rok, do medjusobnog vredjanja

Izvor: Beta, 07.Mar.2019

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da bi na protestima koji se šire Srbijom trebalo pojednostaviti zahteve i dati konkretan rok vlastima da ih ispuni, a da se, ako to ne učini do odredjenog roka, ljudi iz cele zemlje okupe ispred zgrade Predsedništva Srbije, odakle su "svi problemi...

Nastavak na Beta...

"POKLONI, KRAĐA, PRODAJA KOSOVA" Od čega žive Vuk Jeremić i Čeda Jovanović

Izvor: Blic, 08.Mar.2019, 01:18

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović i predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić gostovali su u jednoj televizijskoj emisiji, gde su se sukobili oko skoro svih pitanja, a jedna od tema bile su i zarade.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.