Izvor: Blic, 09.Jul.2023, 10:41

"LOGIKA DIPLOMATSKE ČAJANKE" Poslanik Tačijeve stranke: Nezamislivo da je Kosovo sada protivnik Zapada, a Srbija partner

Poslanik Demokratske partije Kosova Enver Hodžaj rekao je danas, da je nezamislivo da se Kosovo na međunarodnim konferencijama pojavljuje kao protivnik Zapada. On je to poručio reagujući na izjavu ministarke spoljnih poslova Donike Gervale da je EU "tigar od papira" i ne može da obezbedi mir u Evropi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Opozicija na Kosovu kritikuje ministarku zbog izjave da je EU bez SAD i NATO „tigar od papira“

Izvor: Danas, 09.Jul.2023

Opozicione stranke na Kosovu ocenile su kao "opasnu i štetnu" izjavu ministarke spoljnih poslova i dijaspore Donike Gervale na Dubrovačkom forumu da je EU bez podrške SAD i NATO, "tigar od papira".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.