LICEMERJE BEZ ROKA TRAJANJA! Đilas udara na Vučića zbog Kurtijevog terora nad Srbima, a upravo on veličao kosovskog DIKTATORA

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2023, 17:50

LICEMERJE BEZ ROKA TRAJANJA! Đilas udara na Vučića zbog Kurtijevog terora nad Srbima, a upravo on veličao kosovskog DIKTATORA

Sramni napadi Dragana Đilasa na državotvornu politiku predsednika Vučića

Stranka slobode i pravde na čelu sa Draganom Đilasom ne propušta priliku da zajedno sa svojim opozicionim medijima na najgori način blati predsednika Srbije Aleksandra Vučića i time dodatno oteža pregovaračku snagu i međunarodni položaj Srbije. Na njihovu žalost svaki takav pokušaj unapred je osuđen na propast jer težina argumenata i činjenjica koje su na strani Predsednika Srbije uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se vrate kao bumerang svim rušiteljima naše zemlje.

Naime, stranka Dragana Đilasa okrivila je Vučića zbog terora koji nad srpskim življem sprovodi Aljbin Kurti.

- Zbog nesposobnosti Vučića, Srbi na Kosovu i Metohiji prepušteni su na milost i nemilost suludom Kurtijevom režimu koji nad njima sprovodi otvoreni teror - napisali su nedavno iz Đilasove stranke bez imalo srama.

Nad Srbijom se danas nadvio crni oblak besomučnih prevara i laži Dragana Đilasa i opozicije koja iz dana u dan otvara baražnu vatru na svakog ko se usudi da govori o ugroženosti Srba u pokrajini.  Zbog nekoliko američkih srebrnjaka i tapšanja po ramenu, Đilasovci su spremni da se odreknu svih interesa našeg naroda na Kosovu i Metohiji.

Odričući se deo po deo srpskih nacionalnih interesa na Kosovu, nezvanični lider liste "Srbija protiv nasilja" kao da ne shvata da u ropstvu obnova i razvoj nemaju mnogo smisla.

Srećom, dostupni video sadržaj na internetu vrlo jasno može običnom građaninu dočarati razmere političke kapitulacije koju Đilas svih ovih godina sprovodi.

U vezi sa tim, treba podsetiti na to šta je Dragan Đilas govorio o premijeru privremenih prištinskih institucija Aljbinu Kurtiju 2019. godine. 

ĐILAS NAPADA VUČIĆA ZBOG KURTIJEVOG TERORA NAD SRBIMA A ON HVALIO KURTIJA NA SVA ZVONA!

Stranka Dragana Đilasa: "Zbog nesposobnosti Vučića, Srbi na Kosovu i Metohiji prepušteni su na milost i nemilost suludom Kurtijevom režimu koji nad njima sprovodi otvoreni teror."

REČE ČOVEK… pic.twitter.com/djJdDF3fTI

— Detektor laži (@LaziDetektor) September 25, 2023
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.