LDP: Pozitivni efekti sporazuma uz promenu politike

Izvor: S media, 26.Feb.2012, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP: Pozitivni efekti sporazuma uz promenu politike

"Svi pozitivni efekti briselskog sporazuma će biti negirani i uništeni ukoliko vlast u Srbiji, umesto nove politike, društvu ponudi samo nove fraze", rekao je predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović.

LDP: Briselska istina - tačka preokreta!

Jovanović: Velike i štetne posledice referenduma

Fejsbuk intervju lidera LDP

On je istakao da LDP podržava sporazum o regionalnom predstavljanju Kosova i integrisanom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << upravljanju prelazima koji su postigli Beograd i Priština, ocenivši da je on značajan "samo zbog toga što Srbiji otvara mogućnost za vodjenje nove poltike".

"Mi podržavamo briselski sporazum, ali smo istovremeno zabrinuti zbog politike za koju se nakon toga opredelila naša država", rekao je Jovanović.

Jovanović je kazao da s obzirom na brzinu evropskih integracija Srbije i uz, kako je rekao, opredeljenje predsednika Srbije Borisa Tadića da "društvu uskrati političke istine", Srbiji biti potreban "makar jedan život" da dobije datum za članstvo u EU, a "ko zna koliko života" da postane deo zajednice evropskih država.

Upitan kako komentariše prisustvo ministra za infrastrukturu Milutina Mrkonjića na jučerašnjem skupu podrške lideru Srpske radikalne stranke Vojislavu Šešelju u Beogradskoj areni, Jovanović je kazao da je to "kompromitacija za vladu i čitavo društvo".

"Nevažno da li je on (Milutin Mrkonjić) na mostu ili u Domu vojske na večeri Čačana ili u Areni na mitingu podrške Šešelju, njegova pojava je kompromitacija za vladu i čitavo društvo", rekao je Jovanović.

(Beta)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LDP: Mrkonjić je kompromitacija za društvo

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Feb.2012

Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović ocenio je da je ministar Milutin Mrkonjić "kompromitacija za Vladu Srbije i celo društvo".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.