LAŽNA DRŽAVA MU HAPSI GRAĐANE, A ON ŠETA PO BIJELOM POLJU: Mlaka izjava Đukanovića povodom hapšenja Rista Jovanovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2021, 20:10

LAŽNA DRŽAVA MU HAPSI GRAĐANE, A ON ŠETA PO BIJELOM POLJU: Mlaka izjava Đukanovića povodom hapšenja Rista Jovanovića

Jovanoviću je u ponedeljak na Kosovu i Metohiji određeno zadržavanje do 48 sati.

Crnogorski predsednik Milo Ðukanović izjavio je danas da se Ministarstvo spoljnih poslova, kao nadležni državni organ, uključilo preko crnogorske diplomatsko konzularne mreže i pažljivo prati slučaj Podgoričanina Rista Jovanovića, koji je zadržan u pritvoru na Gazimestanu tokom proslave Vidovdana.

- U ovom slučaju smo se opredelili da pokušamo odgovorno da se odnosimo prema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << problemu državljanina Crne Gore na Kosovu, kroz rad našeg diplomatsko konzularnog predstavništva - rekao je Ðukanović u Bijelom Polju.

On je dodao da Crna Gora "ima korektne odnose sa svim susedima".

Mediji su preneli da je mladić iz Podgorice priveden na Gazimestanu, tokom obeležavanja Vidovdana, jer je prigovorio što su specijalne policijske snage tzv. Kosova zatražile od jedne monahinje da otvori torbu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.