Kvalifikacije - Ronaldo briljirao, Crnogorci se pozdravili sa EP!

Izvor: Sportske.net, 10.Sep.2019, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kvalifikacije - Ronaldo briljirao, Crnogorci se pozdravili sa EP!

I Crnogorci, kao i mi, teško mogu do Evropskog prvenstva.

Grupa A

Crna Gora - Češka 0:3

Engleska - tzv. Kosovo 5:3

Englezi su jednom nogom već na prvenstvu Evrope. Oni su danas uspeli da savladaju reprezentaciju tzv. Kosova sa 5:3.

Beriša je već u prvom napadu gostiju doveo nepostojeću državu u prednost, da bi nakon toga Englezi spakovali pet komada i to preko Sterlinga, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Kejna, Vojvode (AG), i Sanča koji se dvaput upisao.

U nastavku Beriša i Murići pogađaju za tzv. Kosovo.

U drugom meču Crnogorci su dočekali Češku i nisu uspeli ništa da urade što je vredno pomena. Souček, Masopust i Darida su doneli pobedu Češkoj.

          Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

       

Grupa B

Luksemburg - Srbija 1:3

Litvanija - Portugal 1:5

Očekivana pobeda Portugalaca protiv Litvanije što je samo dodatno smanjilo šanse našoj reprezentaciji da bi mogla preko ovih kvalifikacija na EP.

Nakon prvih 45 minuta je bilo 1:1, Ronaldo za goste i Andrijuskevičijus su bili strelci, a onda je Ronaldo sa još tri gola stigao do kote 4 danas. Jedan je sumnjiv, ne u smislu regularnosti, već u smislu kome treba biti pripisan imajući u vidu da je golman Setkus ubacio loptu u svoju mrežu nakon šuta fudbalera Juventusa.

Na kraju je Karvaljo postigao gol za konačnih 1:5.

        Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

       

Grupa H

Moldavija - Turska 0:4

Francuska - Andora 3:0

Albanija - Island 4:2

Turska je stigla do pete pobede u šest mečeva kvalifikacija, danas je Čenk Tosun briljirao protiv Moldavaca i sa tri gola je rešio pitanje pobednika. Jazici je postavio konačnih 0:4.

Naravno, Francuzi su lagano stigli do pobede protiv Andore, nisu ni zapinjali previše, a golove su postigli Koman, Lengle i Ben Jeder.

Albanija ne odustaje od Evropskog prvenstva, danas su na svom terenu uspeli da savladaju Island.

Dermaku je doveo domaće u prednost, da bi Sigurtson izjednačio početkom drugog poluvremena. Hisaj je doneo novu prednost Albaniji, a Sigtorson je izjednačio, da bi do kraja domaći postigli još dva gola preko Rošija i Čikalešija.

          Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

     

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kraj kvalifikacija za Crnu Goru

Izvor: 011vodič.com, 11.Sep.2019, 00:13

Kvalifikacije su završene za Crnu Goru. Porazom od Češke 0:3 (0:0), pobegao je i poslednji voz za prolaz na EURO 2020.. Na meču KONKAKAF Lige nacija Portoriko – Gvatemala, naša kladionica nudi kvotu 3.85 za igru X-2.. Sve je rešeno za četiri minuta drugog poluvremena. U tom intervalu su Souček...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.