Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Mar.2023, 21:06

Kurti: U Albaniji podržali moj stav da dogovor iz Ohrida znači "de fakto" priznanje Kosova

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti izjavio je danas da su albanski zvaničnici u Tirani, gde je danas boravio u poseti, podržali njegov stav da dogovor iz Ohrida znači, kako tvrdi, "de fakto" priznanje tzv. Kosova i istakao da je od Albanije tražio podršku za članstvo Prištine u međunarodnim organizacijama.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

TAHIRI: Kako Kurti planira ovo da objasni Albancima?

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2023

Bivša šefica pregovaračkog tima Prištine u dijalogu sa Beogradom, Edita Tahiri kritikovala je lažnog premijera Aljbina Kurtija...Bivša šefica pregovaračkog tima Prištine u dijalogu sa Beogradom, Edita Tahiri kritikovala je lažnog premijera Aljbina Kurtija, koji je danas boravio u poseti Albaniji,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.