Ksenija Božović: Vučić tokom posete Kosovu shvatio poruku

Izvor: N1 televizija, 22.Jan.2018, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ksenija Božović: Vučić tokom posete Kosovu shvatio poruku

Mislim da je Vučić shvatio poruku da su, ukoliko ne reši bezbednost, sve ostale teme nebitne, ocenila je za Danas zamenica predsednika Građanske inicijative SDP Ksenija Božović i istakla da je predsedniku Srbije tokom posete Kosovu stavljeno do znanja da ljudima mora da osigura bezbednost ako misli da zaustavi iseljavanje.

On je obećao da će vrlo brzo da se obračuna sa kriminalom i korupcijom, što je lepo čuti, rekla je Božović za Danas komentarišući posetu Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Vučića Kosovu u subotu.

“Predsednik je video kakva je situacija u Mitrovici - vladao je muk, tišina i velika zabrinutost. Ljudi su zabrinuti za svoju bezbednost. Čekamo informacije, za koje je Vučić rekao da će se brzo pojaviti”, dodala je ona.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Zamenica Olivera Ivanovića: Ako Vučić misli da zaustavi iseljavanje sa Kosova...

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jan.2018

"Od predsednika Srbije Aleksandra Vučića dobila sam jasan odgovor da će vrlo brzo pronaći počinioca ubistva Olivera Ivanovića i da će biti procesuiran bio to Srbin, Albanac ili stranac", kaže za Danas Ksenija Božović, zamenica predsednika Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda"...-...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.