Kremlj ponovio: Podržavamo Srbiju

Izvor: B92, 31.Maj.2023, 12:38

Kremlj ponovio: Podržavamo Srbiju

Rusija podržava Srbiju povodom zaoštravanja situacije na KiM i smatra da se prava i interesi srpskog stanovništa u pokrajini moraju poštovati, izjavio Peskov.

"Pratimo situaciju i apsolutno bezuslovno podržavamo Srbiju, podržavamo Srbe. Smatramo da se moraju obezbediti i poštovati sva legitimna prava i interesi kosovskih Srba i da ne sme biti mesta bilo kakvim provokativnim akcijama koje ograničavaju njihova prava", rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

"Veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pažljivo pratimo kako se situacija razvija i zabrinuti smo povodom toga", dodao je on.

Peskov je kazao i da sastanci predsednika Rusije i Srbije, Vladimira Putina i Aleksandra Vučića, još nisu u planu, ali da se vodi stalan dijalog diplomatskim kanalima, prenela je agencija RIA Novosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"MI BEZUSLOVNO PODRŽAVAMO SRBIJU" Rusija poslala snažnu poruku: Veoma pažljivo pratimo situaciju na KiM

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023

Bezuslovna podrška!..Rusija podržava Srbiju u svetlu zaoštravanja situacije na KiM i smatra da se prava i interesi Srba u pokrajini moraju poštovati, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov...- Pratimo situaciju. Mi apsolutno bezuslovno podržavamo Srbiju, podržavamo Srbe. Smatramo da sva legitimna...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Rusija: Pre ili kasnije, Evropa će morati da odgovara VIDEO

Izvor: B92, 31.Maj.2023

Pre ili kasnije, Evropa će morati da se zamisli i odgovara pred svojim narodom zašto pumpa Ukrajinu oružjem...Ovo je izjavio portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov...Pre ili kasnije evropske države i oni koji su aktivno već potpuno ušli u ovaj sukob, moraće da razmisle i odgovaraju pred...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.