Kreće lov na Tačija?

Izvor: TvojPortal.com, 11.Jun.2011, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kreće lov na Tačija?

/vesti online/ Najava početka istrage o navodima iz izveštaja Dika Martija je ohrabrujuća, mada ima mišljenja da to u stvari predstavlja ustupak Americi koja ne želi da se sazna istina o monstruoznom zločinu nad Srbima.



Šef misije Euleks na Kosovu Gzavije Bu de Marnak kaže da su u toku konsultacije o izboru članova specijalnog tima koji treba da istražuje navode iz izveštaja Dika Martija.
Ukoliko se takav tim formira, to bi bilo u direktnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << saglasnosti sa zvaničnom pozicijom Vašingtona, odnosno u suprotnosti sa zahtevima Vlade Srbije koja očekuje da istragu povedu Ujedinjene nacije, dok su SAD na stanovišu da je EU, odnosno Euleks sposobni da istragu sprovedu sami.Ostatak vesti pročitajte na linku

SrbijaKosovoSADDik MartilovHASIM TACIistraga
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Eulex

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.