Ković: Mi živimo u vreme ozbiljne društvene krize -  moralne prvenstveno

Izvor: Beta Video, 31.Maj.2023, 15:45

Ković: Mi živimo u vreme ozbiljne društvene krize - moralne prvenstveno

BEOGRAD - ``Kad se pucalo na našu braću i sestre na Kosovu i Metohiji, Beograd se nije makao kao ni bilo koji drugi grad u Srbiji. Mi živimo u vreme ozbiljne društvene krize, prvenstveno moralne``, naveo je profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu i član Odbora za odbranu Kosova i Metohije Miloš Ković na konferenciji za novinare u Medija centru. (CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ković: Odustajanje od odbrane našeg naroda na KiM direktno kršenje najvišeg pravnog akta

Izvor: Beta Video, 31.Maj.2023

BEOGRAD - Profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu i član Odbora za odbranu Kosova i Metohije Miloš Kovićje pozvao aktuelnu vlast na ``striktno poštovanje`` Ustava i zakona Srbije, navodeći da je ``odustajanje od odbrane našeg naroda na Kosovu i Metohiji direktno kršenje`` najvišeg pravnog akta....

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.