Kossev: Zainteresovanima za povratak na Kosovo pomoć za pokretanje posla

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Sep.2019, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kossev: Zainteresovanima za povratak na Kosovo pomoć za pokretanje posla

Nemačka organizacija ASB je pozvala interno raseljena lica koja su zainteresovana za povratak na Kosovo, da konkurišu za opremu, mašine i alat za pokretanje posla u vrednosti od 2.500 evra, kao i za obuku za pokretanje posla.

Pozivajući se na OK Radio iz Vranja, Kossev je preneo da se taj javni poziv odnosi na Kruševac, Kragujevac, Kraljevo, Čačak, Rašku, Arandjelovac, Trstenik, Vrnjačku Banju, Vranje i Bujanovac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Kroz poziv će biti obezbedjena oprema za 54 porodice i obuka za pokretanje posla za 90 porodica.

Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava u vidu opreme i programa obuke za pokretanje posla se raspisuje u okviru projekta "Podrška održivom povratku interno raseljenih lica na Kosovo", koji finansira Evropska unija.

Projekat sprovode organizacije ASB i CenTriR i Grad Kruševac.

Rok za podnošenje prijava je 15. oktobar 2019. u 16.00 časova.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.