Izvor: Danas, 24.Mar.2024, 20:39

Kosovski ministar odbrane: Kosovo pridruženi član Parlamentarne skupštine NATO-a

Ministar odbrane Kosova Ejup Maćedonci (Maqedonci) pozdravio je danas odluku Parlamentarne skupštine NATO-a da Kosovo dobije status pridruženog člana te skupštine i ocenio da je to veliki korak za bezbednost Kosova i regiona.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NATO na današnji dan unapređuje takozvano Kosovo: Posmatrač postaje pridruženi član

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Mar.2024

Stalni odbor Parlamentarne skupštine NATO odlučio je da Skupštinu Kosova unapredi iz parlamentarnog posmatrača u pridruženog člana, saopštio je na 25. godišnjicu početka bombardovanja SR Jugoslavije kosovski ministar odbrane Ejup Maćedonci.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vučić: Priština pod sankcijama, a dobili članstvo u Parlamentarnoj skupštini NATO

Izvor: Danas, 24.Mar.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, komentarišući to što je Priština danas dobila status pridruženog člana Parlamentarne skupštine NATO i najave da bi uskoro mogla da postane članica Saveta Evrope, da se sve to dešava dok je Priština pod sankcijama.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.