Kosovske institucije će izgraditi džamiju kod mosta na Ibru

Izvor: B92, 11.Avg.2019, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kosovske institucije će izgraditi džamiju kod mosta na Ibru"

Priština -- Predsednik kosovske Skupštine Kadri Veselji izjavio je da će pored ibarskog mosta u Kosovskoj Mitrovici biti izgrađena džamija.

On je to rekao tokom posete predstavnicima Islamske zajednice Kosova, prenosi Gazeta ekspres.

"Neki dogovoreni poslovi sa muftijom ostali su nam na pola puta. Izgradnja dveju džamija. Kosovske institucije Izgradiće sve kuće koje su spaljene tokom rata, dakle kuće na severu Kosova, uključujući i džamiju kod mosta na Ibru. Gradićemo tu džamiju kod mosta na Ibru. Ona je bila tu", rekao je Veselji.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kod mosta u Mitrovici gradiće - džamiju

Izvor: Mondo, 12.Avg.2019, 08:18

Predsednik kosovske Skupštine Kadri Veselji izjavio je da će pored ibarskog mosta u Kosovskoj Mitrovici biti izgrađena džamija...Foto: TANJUG/FILIP KRAINCANIC/nr..On je to rekao tokom posete predstavnicima Islamske zajednice Kosova, prenosi Gazeta ekspres..."Neki dogovoreni poslovi sa muftijom ostali...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.