Kosovska predsednica uputila saučešće porodicama  preminulih u tragediji u Beogradu

Izvor: Beta, 03.Maj.2023, 17:51

Kosovska predsednica uputila saučešće porodicama preminulih u tragediji u Beogradu

Predsednica Kosova Vjosa Osmani izrazila je saučešće porodicama preminulih u tragediji u osnovnoj školi u Beogradu u kojoj je ubijeno osmoro dece i radnik obezbeđenja."Ništa nije vrednije od života deteta i ništa nije bolnije od gubitka tog života. Šaljem svoje najdublje saučešće svim roditeljima koji su izgubili decu u stravičnoj školskoj pucnjavi danas u Beogradu i molimo se za brz oporavak svih koji su ranjeni", navela je Vjosa Osmani.I njen šef kabineta Bljerim Velja takođe je uputio saučešće, uz poruku na srpskom jeziku."Pogubne vesti iz Beograda gde su mnogi đaci ubijeni i ranjeni u besmislenoj školskoj pucnjavi. Najdublje saučešće porodicama, prijateljima i zajednici koja je pogođena ovom pucnjavom. Saučešće svim roditeljima i prijateljima đaka ubijenih u Beogradu", rekao je on.Osmoro dece i radnik obezbeđenja ubijeni su jutros u oružanom napadu jednog četrnaestogodišnjeg učenika u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u centru Beograda.Šestoro učenika i jedna nastavnica su povređeni, a napadač I njegov otac su uhapšeni.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Osmani uputila saučešće porodicama ubijene dece

Izvor: JUGpress.com, 03.Maj.2023

PRIŠTIINA-BEOGRAD..Predsednica Kosova Vjosa Osmani uputila je saučešće porodicama ubijene dece u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar ” u Beogradu...“Nema ništa vrednije od života deteta i ništa bolnije od gubitka tog života. Upućujem najdublje saučešće svim roditeljima koji su danas...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.