Kosovska policija tvrdi: Privedeni krali šumu

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Okt.2015, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovska policija tvrdi: Privedeni krali šumu

Kosovska policija potvrdila je da je u zoni Brezovice uhapšeno 15 Srba zbog, kako tvrde, sumnje da su uništavali šumu, javili su prištinski mediji.

Portparol Policije Kosova Baki Kelani je za prištinski portal Ekspres rekao da je "jedinica zaduzena za privredni kriminal i korupciju jutros oko 9 sati u saradnji sa inspektorima Ministarstva za prostorno planiranje realizovala jednu akciju, te da je tom prilikom uhapšeno 15 osoba zbog zloupotrebe ovlašćenja i uništavanja šume".
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Keljani tvrdi i da je policija tokom ove akcije zaplenila materjale i dokaze za krivična dela koja se privedenima stavljaju na teret.

Portparol kosovske policije za region Uroševca Daut Hodža takođe tvrdi da je jutros u okolini Štrpca privedeno 15 osoba zbog sumnje da su počinili krivično delo zloupotrebe ovlašćenja i uništavanja šuma.

On je za RTK 2 rekao da je akciju privođenja sprovela jedinica za privredni kriminal i korupciju u saradnji sa regionalnom policijom u Uroševcu.

Hodža nije naveo koje su nacionalnosti privedeni, ali je dodao da je u toku istraga, te da će o daljem postupanju odluku doneti nadležni tužilac.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Kosovska policija tvrdi: Privedeni Srbi uništavali šumu

Izvor: Blic, 07.Okt.2015

Kosovska policija potvrdila je da je u zoni Brezovice uhapšeno 15 Srba zbog, kako tvrde, sumnje da su uništavali šumu, javili su prištinski mediji...Portparol Policije Kosova Baki Kelani je za prištinski portal Ekspres rekao da je "jedinica zadužena za privredni kriminal i korupciju jutros oko...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.