Kosovska policija pronašla više od četiri hiljade opojnih biljaka na Košarama

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Okt.2019, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovska policija pronašla više od četiri hiljade opojnih biljaka na Košarama

Direkcija Kosovske policije pronašla je i uništila više od 4.000 biljaka marihuane zasađene u regionu Košara, na granici sa Albanijom, saopšteno je danas.

Kako je preneo portal Košev, na osnovu operativnih saznanja policija je otkrila pet plantaža u regionu Košara sa ukupno 4.050 opojnih narkotičkih biljaka, čija je dužina bila od metar do tri i po metra.

Iz policije su saopštili da su pronađene biljke spaljene, a da je odeljenje za teška krivična dela tužilaštva u Gnjilanu pokrenulo postupak.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Otkriveno 5.050 sadnica marihuane

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Okt.2019, 00:14

PRIŠTINA - Kosovska policijska služba (KPS) otkrila je i uništila polja zasada marihuane sa ukupno 5.050 sadnica visine od jednog do dva i po metra u regionu Košara, uz graničnu liniju Đakovica-Albanija, saopšteno je iz KPS.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.