Kosovska policija prikazala oružje zaplenjeno nakon napada na severu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Sep.2023, 20:22

Kosovska policija prikazala oružje zaplenjeno nakon napada na severu

Kosovska policija predstavila je u Južnoj Mitrovici oružje, vozila i stvari zaplenjene u selu Banjska na severu Kosova, dan nakon napada naoružanih lica u kom je ubijen jedan policajac. Za napad 24. septembra kosovski ministar unutrašnjih poslova optužio je potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića. Ni Srpska lista, najveća partija Srba na Kosovu, ni Srbija nisu komentarisali ove optužbe kosovskih zvaničnika. (Tekst: Trim Haliti; montaža: Ibrahim Berisha)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Vučić je nervozan, jer razgovori neće večno trajati“: Direktor Instituta za geopolitiku, ekonomiju i sigurnost za Oslobođenje

Izvor: Danas, 26.Sep.2023, 09:43

Jedan kosovski policajac je ubijen, drugi ranjen, policija Kosova opkolila je napadače i pozvala ih da se predaju obavestivši javnost da je reč o obučenoj grupi koja ima i blindirana vozila.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.