Kosovska delegacija umalo da završi u Beogradu

Izvor: JUGpress.com, 18.Jul.2018, 07:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovska delegacija umalo da završi u Beogradu

PRIŠTINA-TIRANA

Kosovska delegacija, koje je sinoć kasno krenula za Brisel privatnim avionom Behdzeta Pacolija, u kojem su jos bili premijer Kosova Ramuš Haradinaj, predsednik Skupstine Kosova Kadri Veselji, zamenik premijere Kosova Fatmir Ljimaj, imala je jedan inicident koji je mogao da ih primora da , kako javljaju Gazetametro.net i TV Klan Kosova ” idu Srbima u ruke”.

Sve se to dogodilo zbog nesmotrenosti vazdušnog tornja aerodroma u Tirani koji ih je usmerio prema >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << vazdusnom prostoru Republike Srpske čiji vazdušni prostor koji kontroliše Republika Srbije, javljaju ovi mediji.

TV Klan Kosova Batona Hadžijua, koji je takodje bio u avionu, konstatuje da je mala nesmotrenost iz Tirane ” mogla trojicu vodja nekadašnjeg  OVK da odvede pravo u politički skandal u Beogradu”.

U poslednjem trenutku , kada se to otkrilo,  avion se vratio u Tirani i ponovnim letom , preko Brindizija  otišao za Brisel.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Incident sa Pacolijevim avionom!

Izvor: Mondo, 18.Jul.2018

Kosovska delegacija, koja je u utorak stigla u Brisel privatnim avionom ministra spoljnih poslova Bedžeta Pacolija, doživela je incident koji je mogao da je dovede u ruke Srba...Foto: MONDO/Danijela Pašić..U delegaciji su, prenosi "Sputnjik" predsednik Kadri Veseli, premijer Ramuš Haradinaj i zamenik...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.