Kosovska Mitrovica: Jedna osoba poginula u saobraćajnoj nesreći

Izvor: Vesti-online.com, 14.Nov.2014, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovska Mitrovica: Jedna osoba poginula u saobraćajnoj nesreći

U udesu koji se u petak uveče dogodio na ulazu u severnu Kosovsku Mitrovicu jedna osoba je poginula, a jedna je lakše povređena.

Foto: Ilustracija

U udesu je poginuo je S.G. (59) iz Kosovske Mitrovice, dok je lakše povrede zadobio N.P. (31).

 

"Oko 18 časova kod muslimanskog groblja sudarila su se dva automobila, a šta je bio uzrok, znaće se posle uviđaja", rekao je regionalni komandir KPS za sever Kosova, Željko Bojić.

  >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Dežurni hirurg kosovskomitrovačke bolnice, Zlatan Galjak rekao je za agenciju Beta da je S.G. na prijeno odeljenje donet bez znakova života i da je reanimacija bila bezuspešna, dok je lakše povređeni N. P. na hirurškom odeljenju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška saobraćajna nesreća kod Kosovske Mitrovice

Izvor: Studio B, 14.Nov.2014

U udesu koji se večeras dogodio na ulazu u severnu Kosovsku Mitrovicu jedna osoba je poginula, a jedna je lakše povređena. ..U udesu je poginuo je S.G. (59) iz Kosovske Mitrovice, dok je lakše povrede zadobio N.P. (31)...Oko 18 časova kod muslimanskog groblj sudarila su se dva automobila, "a šta...

Nastavak na Studio B...

Težak udes kod Kosovske Mitrovice

Izvor: Mondo, 14.Nov.2014

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Kosovskoj Mitrovici u petak popodne jedna osoba je poginula, a druga je teško povređena...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić rekao je Tanjugu da je život izgubio S. G. (rođen 1956.),...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.