Kosovo i Metohija: Grupa Albanaca napala dvojicu Srba, policija privela jednu osobu

Izvor: BKTV News, 18.Mar.2017, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovo i Metohija: Grupa Albanaca napala dvojicu Srba, policija privela jednu osobu

Dvojica Srba povređena su večeras u severnom delu Kosovske Mitrovice, kada ih je napala grupa Albanaca.

Incident se dogodio nešto pre 18 časova u Kolašinskoj ulici u blizini pijace, na oko 50 metara od glavnog Ibarskog mosta.

Povrede koje su zadobila dvojica Srba nisu opasna po život.

 Direktor KBC u Kosovskoj Mitrovici doktor Milan Ivanović je rekao da su na hirurškom prijemnom odeljenju zbog povreda glave, primljeni P.D. (33) i B.Ð. (41). Ivanović >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je kazao da je P.D. primljen zbog više udaraca u predelu glave, a drugi povređeni zbog povreda glave i gubitka svesti.

Regionalni šef operative kosovske policije Željko Bojić izjavio je večeras da je policija privela jednu osobu osumnjičenu za napad na dvojicu Srba u Kosovskoj Mitrovici.

 On je rekao da je priveden kosovski Albanac B. A. (25) a da se za ostalim osobama koje su učestovale u incidentu traga.

Bojić je kazao da se incident dogodio u 17.25 u Kolašinskoj ulici u severnom delu Kosovske Mitrovice kada je grupa od oko četiri ili pet lica albanske nacionalnosti napala dvojicu Srba.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

GRUPA ALBANACA NAPALA SRBE NA KOSOVU: Reagovala Hitna pomoć!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2017

Tzv. Kosovska policija nije odgovarala na telefonske pozive...Dvojica Srba povređena su večeras u severnom delu Kosovske Mitrovice, kada je na njih nasrnula grupa Albanaca...Incident se dogodio nešto pre 18 časova u Kolašinskoj ulici u blizini pijace, na oko 50 metara od glavnog Ibarskog mosta...Povrede...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.