Izvor: Cafe.ba, 13.Feb.2016, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovo: Vlast poziva na proslavu, opozicija na nove proteste

PRIŠTINA (AA) - Bliži se 17. februar kada će Kosovo obilježiti 8. godišnjicu proglašenja nezavisnosti. Zbog organizacije proslave, Vlada Kosova je formirala posebnu komisiju. Iako se još uvijek ne zna zvanični program proslave, prvi zamjenik premijera Kosova Hashim Thaci je objavio zvaničan logo ovogodišnje manifestacije i pozvao građane Kosova da ga postave na svojim profilima. Sa druge strane, ujedinjena kosovska opozicija je zakazala veliki opštenarodni protest upravo na Dan nezavisnosti.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Kurti: Kosovska opozicija je suzavcem i protestima zadala veliki udarac Srbiji

Izvor: Blic, 13.Feb.2016

Poslanik kosovske opozicione partije Samoopredeljenje Aljbin Kurti ocenio je danas da je ujedinjena opozicija korišćenjem peticije, suzavca, kao i protestima koje je organizovala 9. januara zadala veliki udarac Srbiji...Govoreći na pripremnom sastanku predstavnika opozicije za protest koji će se...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.