Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Apr.2020, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovo: Potvrđeno još 13 slučajeva obolelih od koronavirusa, ukupno 125

Nacionalni institut javnog zdravlja Kosova saopštio je da je prema današnjim rezultatima testova, još 13 osoba zaraženo koronavirusom, pa je ukupan broj inficiranih na Kosovu porastao na 125.

Od novoinficiranih osoba, njih 11 je iz sela Topanica u opštini Mališevo, jedna osoba je iz Prištine i jedna iz Đakovice a svi su zaraženi posle kontakata sa prethodno obolelim.

U saopštenju se navodi i da su tokom dana još četiri osobe na Kosovu izlečene, čime je broj izlečenih povećan na 10.

Do danas je od korona virusa na Kosovu umrla jedna osoba iz opštine Podujevo, stara 81 godinu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Novih 13 slučajeva zaraze na Kosovu, ukupno 125

Izvor: B92, 01.Apr.2020

Prema današnjim rezultatima testova, još 13 osoba zaraženo koronavirusom, pa je ukupan broj inficiranih na Kosovu porastao na 125...Od novoinficiranih osoba, njih 11 je iz sela Topanica u opštini Mališevo, jedna osoba je iz Prištine i jedna iz Đakovice a svi su zaraženi posle kontakata sa prethodno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.