Kosovo: Neka Vučić dođe, ali da se dobro ponaša

Izvor: Mondo, 17.Jan.2018, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovo: Neka Vučić dođe, ali da se "dobro ponaša"

Ministarstvo spoljnih poslova Kosova prihvatilo je zahtev predsednika Srbije Aleksandra Vučića da u subotu i nedelju, 20. i 21. januara poseti Kosovo, izjavio je šef kabineta ministra spoljnih poslova Kosova Jetljir Zuberaj.

Foto: MONDO/Mario Milojević

"Mi smo mu izdali dozvolu i očekujemo da će se ponašati dobro i poštovati pravila dozvole tokom boravka u Republici Kosovo", rekao je Zuberaj za radio Slobodna Evropa.

Ranije je najavljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da će predsednik Vučić posetiti Kosovo u subotu i nedelju, 20. i 21. januara.

Vučić je juče, na konferenciji za novinare posle sastanka Saveta za nacionalnu bezbednost povodom ubistva predsednika Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, rekao da će uskoro na Kosovo kako bi razgovarao sa srpskim narodom.

Povorka ispratila kovčeg Olivera Ivanovića (FOTO)Dramatično u Prištini: Albanci na "ribanju"
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Kosovsko minisrstvo spoljnih poslova odobrilo Vučiću posetu Kosovu

Izvor: Beta, 17.Jan.2018

Ministarstvo spoljnih poslova Kosova prihvatilo je zahtev predsednika Srbije Aleksandra Vučića da u subotu i nedelju, 20. i 21. januara poseti Kosovo, izjavio je šef kabineta ministra spoljnih poslova Kosova Jetljir Zuberaj."Mi smo mu izdali dozvolu i očekujemo da će se ponašati dobro i poštovati...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.