Kosnet: I Grenel i Palmer u Prištini

Izvor: Beta, 09.Okt.2019, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosnet: I Grenel i Palmer u Prištini

Ambasador SAD na Kosovu Filip Kosnet najavio je da će pored novoimenovanog specijalnog izaslanika američkog predsednika za dijalog Srbije i Kosova, ambasadora Ričarda Grenela koji je danas u Prištini na Kosovu boraviti i specijalni predstavnik Stejt departmenta za Zapadni Balkan Metju Palmer."Američka podrška Kosovu i Srbiji u procesu dijaloga zahteva timski rad: specijalni izaslanik predsednika Grenel i specijalni predstavnik Stejt departmenta Met Palmer zajedno u Berlinu. Obojica će posetiti Kosovo", objavio je danas na Tviteru Kosnet, uz fotografiju dvojice američkih zvaničnika u razgovoru sa nemačkim diplomatama u Berlinu.Američki predsednik Donald Tramp imenovao je ambasadora SAD u Nemačkoj Ričarda Grenela za specijalnog izaslanika za dijalog Beograda i Prištine 4. oktobra. Krajem avgusta državni sekretar Majk Pompeo imenovao je Metjua Palmera za svog specijalnog izaslanika za Balkan.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Kosnet: I Grenel i Palmer u Prištini

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Okt.2019

Ambasador SAD na Kosovu Filip Kosnet najavio je da će pored novoimenovanog specijalnog izaslanika američkog predsednika za dijalog Srbije i Kosova, ambasadora Ričarda Grenela koji je danas u Prištini na Kosovu boraviti i specijalni predstavnik Stejt departmenta za Zapadni Balkan Metju Palmer..."Američka...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.