Kosnet: I Grenel i Palmer u Prištini

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Okt.2019, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosnet: I Grenel i Palmer u Prištini

Ambasador SAD na Kosovu Filip Kosnet najavio je da će pored novoimenovanog specijalnog izaslanika američkog predsednika za dijalog Srbije i Kosova, ambasadora Ričarda Grenela koji je danas u Prištini na Kosovu boraviti i specijalni predstavnik Stejt departmenta za Zapadni Balkan Metju Palmer.

"Američka podrška Kosovu i Srbiji u procesu dijaloga zahteva timski rad: specijalni izaslanik predsednika Grenel i specijalni predstavnik Stejt departmenta Met Palmer zajedno u Berlinu. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Obojica će posetiti Kosovo", objavio je danas na Tviteru Kosnet, uz fotografiju dvojice američkih zvaničnika u razgovoru sa nemačkim diplomatama u Berlinu.

Američki predsednik Donald Tramp imenovao je ambasadora SAD u Nemačkoj Ričarda Grenela za specijalnog izaslanika za dijalog Beograda i Prištine 4. oktobra.

Krajem avgusta državni sekretar Majk Pompeo imenovao je Metjua Palmera za svog specijalnog izaslanika za Balkan.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.