Izvor: JUGpress.com, 10.Feb.2019, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komandant Nacionalne garde Ajove ne dolazi u Prištinu na proslavu zbog taksi

PRIŠTINA

Iako je bio pozvan da prisustvuje 11. godisnjici nezavisnosti Kosova,

komandant Nacionalne garde Ajove general-major Timoti Or (Timothy Orr) otkazao je svoju posetu.

Neukidanje taksi na proizvode iz Srbiji od strane Vlade Kosova dovelo je do toga da Or otkaže svoju posetu Kosovu.

On je trebalo da poseti Kosovo od 16. do 18. februara, kada je bio pozvan na 11. godišnjicu nezavisnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Kosova.

Generalni oficiri Kosovskih snaga bezbednosti Rahman Rama je o tome informisan od strane zvanicnika americke ambasade u Prištini.

Otkazivanje posete general-majora Timotija Ora potvrdio je za news.net i Ardian Arifaj, savetnika predsednika Kosova Hašima Tačija.

“Da, general Rama je poslao pismo u kojem je obavestio predsednika Tačija da su SAD otkazale posetu generala Ora. General Rama nas je obavestio da je održan sastanak sa predstavnicima Americke ambasade u Prištini, koji su obavestili da je general Or otkazao svoju posetu “, rekao je Arifaj za lajmi.net.

S druge strane, news.net je pokušao da dobije odgovor iz kancelarije premijera Ramuša Haradinaja o otkazivanju ove posete ali niko nije hteo da odgovara na pitanja.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.