Ko su Srbi uhapšeni u akciji kosovskih specijalaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2018, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko su Srbi uhapšeni u akciji kosovskih specijalaca

Dvojica od četvorice Srba koji su jutros uhapšeni u severnom delu Kosovske Mitrovice su policajci Kosovskih policijskih snaga (KPS), Dragiša Marković i Nedeljko Spasojević.

Kako prenosi Blic, uhapšeni pripadnik KPS Nedeljko Spasojević je istražni policajac i do sada nije dovođen u vezu sa bilo kakvom istragom ubistva Olivera Ivanovića.

Drugi policajac Dragiša Marković već je jednom priveden u okviru istrage vezane za ubistvo lidera kosovskih Srba, koju navodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vode kosovske institucije, navodi list.

Marković je sa kolegom Žarkom Jankovićem 10. februara priveden, a kosovske vlasti su tada obrazložile privođenje "sumnjom da su uzeli čauru sa lica mesta na kome je ubijen Oliver Ivanović".

Marković je tada suspendovan, ali ubrzo potom i vraćen na posao.

Jutros uhapšeni Aleksandar Ćurčić i Marko Rošić poznati su u gradu na Ibru.

Rošića svi prepoznaju kao navijača Partizana, dok Ćurčića Mitrovčani pamte kao jednog od momaka sa mosta - "čuvara mosta", navodi Blic.

Jedna od glavnih nepoznanica i za upućene u kosovska dešavanja je po kom principu su kosovski specijalci hapsili upravo ove građane severne Mitrovice, jer se ne pronalazi veza među uhapšenim Srbima, piše list.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko su Srbi uhapšeni u akciji kosovskih specijalaca?

Izvor: Vesti-online.com, 23.Nov.2018

Dvojica od četvorice Srba koji su uhapšeni u severnom delu Kosovske Mitrovice su policajci Kosovskih policijskih snaga, Dragiša Marković i Nedeljko Spasojević...Kako prenosi Blic, uhapšeni pripadnik KPS Nedeljko Spasojević je istražni policajac i do sada nije dovođen u vezu sa bilo kakvom istragom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.