Izvor: TvojPortal.com, 19.Avg.2011, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kfor kritikuje Redžepijev oštar jezik

/vesti online/ Prištinski list “Zeri” prenosi da su zvaničnici Kfora tražili od ministra u unutrašnjih poslova Bajrama Redžepija da se uzdrži od "oštrih" izjava o severu pokrajine, jer rizikuje da izazove reakcije tamošnjih Srba.

Oštrim jezikom raspiruje tenzije: Bajram Redžepi

Redžepija zvaničnici Kfora prozivaju zbog najave lokalnom stanovništvu na severu Kosova da će uskoro početi razoružavanje i hapšenje kriminalaca.
To je za "Zeri" anonimno >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << potvrdio jedan visoki funkcioner Kfora koji kaže da bi takve izjave ministra Redžepija mogle da isprovociraju Srbe na severu i da destabilizuju situaciju.
"Komandant Kfora Erhard Biler je kritikovao ministra Redžepija zbog načina na koji javno i pre vremena daje takve izjave. On mu je preporučio da se zarad sadašnjeg stanja za sada uzdrži od takvih izjava", rekao je ovaj zvaničnik za "Zeri".Ostatak teksta pročitajte na linku

SrbijaKFORkosmetkritikeREDZEPIOSTAR JEZIK
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.