Kesić otkriva: Kako je deo opozicije odlučio da se obuče u ksenofobiju

Izvor: B92, 02.Nov.2018, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kesić otkriva: Kako je deo opozicije odlučio da se obuče u ksenofobiju

U novoj epizodi emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem" pogledajte kako se deo opozicije odlučio da prati svetske trendove i obuče se u ksenofobiju. Na pitanje koji je plan za rešenje kosovskog problema, Aleksandar Vučić i Marko Đurić nisu imali odgovor.

Goran Vesić šaputao voditeljki na Pinku šta da ga pita, ali - sve smo čuli! Videćete i kako se Ilustrovana Politika ribrendirala u Informerovanu Politiku.

Šešelj je izjavio da je Rasim Ljajić najveći narkodiler >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Srbiji, međutim Rasim Ljajić kaže da nije. Kome verovati? U subotu u 21 sat u novoj emisiji "24 minuta sa Zoranom Kesićem" videćete i kako je ministar Vulin odbio poklon majicu sa likom tetke iz Kanade od Dojčinovića iz KRIK-a.

Ovonedeljni analitičar je pisac Vladimir Tabašević, a specijalna gošća je naša džez pevačica Bisera Veletanlić. Goste u studiju, ali i vas ispred malih ekrana zabavljaće Turisti i MKDSL, zato nemojte da propustite novu emisiju od 21h na TV O2.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.