Kesić otkriva: Kako je deo opozicije odlučio da se obuče u ksenofobiju

U novoj epizodi emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem" pogledajte kako se deo opozicije odlučio da prati svetske trendove i obuče se u ksenofobiju. Na pitanje koji je plan za rešenje kosovskog problema, Aleksandar Vučić i Marko Đurić nisu imali odgovor.

Život

Izvor: B92

Petak, 02.11.2018.

15:00

Kesić otkriva: Kako je deo opozicije odlučio da se obuče u ksenofobiju
Foto: Screenshot TV O2

Goran Vesić šaputao voditeljki na Pinku šta da ga pita, ali - sve smo čuli! Videćete i kako se Ilustrovana politika rebrendirala u Informerovanu politiku.

Šešelj je izjavio da je Rasim Ljajić najveći narko-diler u Srbiji, međutim Rasim Ljajić kaže da nije. Kome verovati? U subotu u 21 sat u novoj emisiji "24 minuta sa Zoranom Kesićem" videćete i kako je ministar Vulin odbio poklon-majicu sa likom tetke iz Kanade od Dojčinovića iz KRIK-a.

Ovonedeljni analitičar je pisac Vladimir Tabašević, a specijalna gošća je naša džez pevačica Bisera Veletanlić. Goste u studiju, ali i vas ispred malih ekrana zabavljaće Turisti i MKDSL, zato nemojte da propustite novu emisiju od 21h na TV O2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: