Kancelarija za Kosovo i Metohiju:Albanci sve prihvatili, veliki uspeh za Srbiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2022, 00:44

Kancelarija za Kosovo i Metohiju:Albanci sve prihvatili, veliki uspeh za Srbiju

Albanci su večeras prihvatili sve sto su prethodnih dana odbijali i o čemu nisu hteli ni da čuju, saopštila je večeras Kancelarija za Kosovo i Metohiju navodeći koji su glavni benefiti dogovora koji je postignut u Briselu.

"Rečenica o saopštenju EU u kojoj se govori o ispunjenju svih prethodnih sporazuma iz dijaloga je veliki uspeh za Srbiju i bez ikakve dileme, ispunjenje tih sporazuma ide pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bilo kakvih daljih razgovora o normalizaciji odnosa", navodi Kancelarija.

Poručuju građanima i da su sačuvane KM tablice i one ostaju u upotrebi na severu KiM dok se konačno ne postigne dogovor oko toga.

"Ionako smo poslednjih godina izdali svega desetak novih KM tablica tako da ta mera nas narod ne pogađa u praksi. Naš narod na KiM će bez problema voziti i dalje svoje KM tablice.

Ni na koji nacin i nikada necemo prihvatiti RKS tablice i to ovaj dogovor potvrđuje", ističe se u saopštenju.

Kancelarija ocenjuje i da je danasnji dogovor pokazatelj da su SAD želele smirivanje tenzija i radile u tom pravcu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRBI MOGU DA ODAHNU Albanici prihvatili sve što su do sad odbijali! Naš narod na KiM će bez problema voziti i dalje svoje KM tablice!

Izvor: Pančevac-online.com, 24.Nov.2022

Albanci su sinoć prihvatili sve sto su prethodnih dana odbijali i o čemu nisu hteli ni da čuju, saopštila je večeras Kancelarija za Kosovo i Metohiju navodeći koji su glavni benefiti dogovora koji je postignut u Briselu. „Rečenica o saopštenju EU u kojoj se govori o ispunjenju svih prethodnih...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.