KURTIJEVA POLICIJA NAPALA SRBE NA SEVERU KOSOVA: Ubacili su nas u kanal, tu su nas držali više od dva sata

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2022, 22:29

KURTIJEVA POLICIJA NAPALA SRBE NA SEVERU KOSOVA: "Ubacili su nas u kanal, tu su nas držali više od dva sata"

Specijalci ROSU večeras su na putu Lučka Reka-Gazivode kod mesta Ribnjak zaustavili i više od sat vremena brutalno maltretirali Davora Markovića i njegovog sina Andriju iz Zubinog Potoka.

Markovići su detaljno ispričali detalje drame koju su preživeli.

- Vraćali smo se iz sela, kad smo u mraku videli ROSU policajce koji su nas zaustavili i odmah izbacili iz auta. Bez ikakvog razloga su nas bacili na asfalt i Andrija je glavom udario. Onda su nas ubacili u kanal >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pored puta koji je pun blata i vode. Tu su nas držali više od sata - priča Davor Marković.

Po njegovim rečima, dok su ležali u kanalu iz oklopnih vozila ROSU specijalaca čula se duga pucnjava ka okolnim brdima.

- Pucali su ka selima gore. Nas su držali u onom blatu, izuli nam čizme i čarape. Udarali su nas po nogama. U šoku sam. Imam pritisak veliki. Sin mi je povređen, žena kad je čula šta se desilo dobila je pritisak 200 - govori nam u dahu Davor.

Marković kaže da su specijalci imali neke spiskove u rukama.

- Imali su spiskove i pitali nas za neke ljude da li ih znamo. Traže Srbe po spiskovima. Pitali su nas za čoveka sa imenom Zoran Marković. Rekao sam da ga ne znam. Posle sat i više su nas pustili da idemo. U potpunom sam šoku. Nije mi nikako dobro. Ne znam šta je ovo - rekao je Davor Marković.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbin iz Zubinog Potoka: Specijalci ROSU maltretirali sina i mene, izuli nas i držali u kanalu

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Dec.2022

Specijalci ROSU večeras su na putu Lučka Reka-Gazivode kod mjesta Ribnjak zaustavili i više od sat vremena brutalno maltretirali Davora Markovića i njegovog sina Andriju iz Zubinog Potoka, navodi Kosovo online.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.