KURTI TOTALNO IZGUBIO KOMPAS Poslao svoje naoružane poltrone i na pecaroše na Gazivodama! Sramota koja gubi sve granice (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2023, 22:08

KURTI TOTALNO IZGUBIO KOMPAS Poslao svoje naoružane poltrone i na pecaroše na Gazivodama! Sramota koja gubi sve granice (FOTO)

Aljbin Kurti ne prestaje sa provokavijama i akcijama kojima želi da zagorča život Srbima na severu Kosova i Metohije, a sada su se na njegovom udaru našli i ribolovci na Gazivodama!

Kako je objavio jedan albanski portal, na Gazivodama je danas Savez ribolovaca Kosova, u pratnji Kurtijeve policije, počeo da sprovodi nekakvu izmišljenu kontrolu i inspekciju, tokom koje su spopadali, maltretirali i kažnjavali ribolovce, tražeći im nekakve papire?!

Takva akcija kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je jedini cilj da zastraši i onespokoji Srbe sprovodi se prvi put bez ikakvog osnova i pokrića, a na jednoj od fotografija, pripadnik Kosovske policije drži pušku.

Dok se Kurti pred međunadodnim predstavnicima kune u navodnu deeskalaciju na severu, svakodnevno smišlja pakosti na račun Srba pa se sada iživljava i na pecarošima!
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.