Izvor: Blic, 11.Jun.2023, 15:41

KURTI OPET UCENJUJE! Na ultimatum Zapada odgovara svojim ultimatumom: "Mogao bih da smanjim broj policajaca na severu Kosova, ali pod jednim uslovom"

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti izjavio je da se prisustvo kosovske policije proporcijalno može smanjiti na severu Kosova i Metohije, ali da prethodno moraju biti uklonjene kriminalne bande koje su napale policiju, vojnike KFOR-a i novinare.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SKANDALOZNE REČI KURTIJA - Premijer lažne države ne prastaje sa UCENAMA, evo kako je odgovorio na ultimatum Zapada

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023

Tenzije na Kosovu se očigledno još uvek ne smiruju...Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti izjavio je da se prisustvo kosovske policije proporcijalno može smanjiti na severu Kosova i Metohije, ali da prethodno moraju biti uklonjene kriminalne bande koje su napale policiju, vojnike...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.