KRIZA NA KOSMETU - U podne protest belih mantila, Bahtirijevo ujedinjenje nezakonito

Izvor: Večernje novosti, 30.Nov.2018, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRIZA NA KOSMETU - U podne protest "belih mantila", Bahtirijevo "ujedinjenje" nezakonito

Situacija na Kosovu i Metohiji sve je teža. Predsednik Srpske liste Goran Rakić kazao je posle sastanka sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić da su sve manje zalihe hrane, ali i energenata Situacija na Kosovu i Metohiji sve je teža. Predsednik Srpske liste Goran Rakić kazao je posle sastanka sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić da su sve manje zalihe hrane, ali i energenata."Situacija na Kosmetu je alarmantna i mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je teže na jugu, a s obzirom na to da stižu hladni dani, veliko je pitanje hoće li biti dovoljno energenata za grejanje škola, vrtića, bolnica... Na pragu je humanitarna katastrofa", istakao je Rakić.On je izneo podatak da u Južnoj Mitrovici ne živi nijedan Srbin, zaključivši da je cilj inicijative proterivanje Srba, a Agimu Bahtiriju je poručio: ostajemo i borićemo se mirno.Studenti Univerziteta Prištine protestovali su u tišinu u Kosovskoj Mitrovici, kako bi iskazali svoje nezadovoljstvo zbog odluke Prištine da uvede takse od 100 odsto na robu iz Srbije, ali i negodovanje na odsustvo reakcije Evropske unije na ponašanje privremenih institucija na KiM.Pročitajte još - * SITUACIJA NA KiM ALARMANTNA: Hrana pri kraju, a nestaje i mazuta * Vulin: Zbog Srba sa KiM razgovaramo i sa ratnim zločincima
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Kriza na Kosovu: Lijekova sve manje, u podne protest "bijelih mantila"

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Nov.2018

KOSOVSKA MITROVICA - Situacija na Kosovu i Metohiji sve je teža. Predsjednik Srpske liste Goran Rakić kazao je poslije sastanka sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić da su sve manje zalihe hrane, ali i energenata.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.