KRAJ KRIZE? KFOR uklanja bodljikavu žicu, vozila ROSU se povukla iza zgrade

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2023, 13:35

KRAJ KRIZE? KFOR uklanja bodljikavu žicu, vozila ROSU se povukla iza zgrade

Dva oklopna vozila specijalnih jedinica Kosovske policije juče su se povukla iza zgrade.

Pripadnici američkog Kfora počeli su u Leposaviću da skidaju jedan sloj bodljikave žice ispred opštinske zgrade. 

Građani koji protestuju već 11. dan ispred opštine posmatraju šta se događa i čekaju da vide da li će žica da bude uklonjena u potpunosti.

Meštani su, inače, nezadovoljni što se u zgradi opštine nalaze specijalne jedinice Kosovske policije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i odlukom vlasti u Prištini da novi gradonačelnik Ljuljzim Hetemi odatle obavlja svoju dužnost.

Novoizabrani gradonačelnik Leposavića Ljuljzim Hetemi (Samoopredeljenje) dobio je samo 100 glasova na izborima 23. aprila, na kojima je izlaznost bila tek oko 3,5 odsto i koje su Srbi bojkotovali.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uklonjen deo žilet-žice ispred opštine u Leposaviću, vojnici Kfora i dalje prisutni

Izvor: Blic, 08.Jun.2023

Vojnici KFOR-a u Leposaviću uklonili su deo žilet-žice koja je bila razvučena oko zgrade opštine. Jedan pojas žice je ostao, kao i ona sa desne i leve strane zgrade, dok su između okupljenih građana i zgrade opštine u kojoj se nalaze pripadnici Specijalne policije takozvanog Kosova, i dalje...

Nastavak na Blic...

KFOR uklonio bodljikavu žicu

Izvor: B92, 08.Jun.2023

KFOR je u Leposaviću danas potpuno uklonio bodljikavu žicu koja je bila postavljena oko zgrade opštine...Kako javlja izveštač Kosovo onlajna ostao je samo deo metalne ograde na kojem su okačene srpske zastave...Tokom dana deca su se igrala na platou u blizini zgrade opštine, a sada na tom mestu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.