Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KM: Izboden Srbin, porodica optužila KPS

Dvojica maskiranih napadača jutros su nožem u Kosovskoj Mitrovici izboli civilnog administrativnog službenika KPS-a Časlava Ilića i ranili ga. Iliću život nije ugrožen.

Napad se dogodio oko osam sati ispred studentskih domova u severnom delu Kosovske Mitrovice. Povređenom je pružena lekarska pomoć u bolnici u Kosovskoj Mitrovici i nije životno ugrožen.

Šef operative Kosovske policijske službe za sever Kosova Željko Bojić odbacio je optužbe porodice Ilić >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da iza napad na njihovog člana Časlava stoji "vrh Kosovske policije za sever".

"Upravo zbog toga tražili smo da istragu preuzme istražna jedinica za teška krivična dela iz Glavnog štaba KPS-a u Prištini i oni su završili uviđaj", rekao je Bojić i dodao da će se ta jedinica baviti i istragom.

Prema njegovim rečima, Regionalna direkcija sever pružaće pomoć u istrazi ukoliko im to bude zatraženo.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.