KFOR: Nismo bili obavešteni, šaljemo svoje jedinice

Izvor: B92, 29.Sep.2018, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KFOR: Nismo bili obavešteni, šaljemo svoje jedinice

KFOR nije bio obavešten da će pripadnici kosovskih specijalnih jedinica ROSU ući na sever Kosova.

Navedeno je i da ta misija sada šalje svoje jedinice u Zubin potok gde će ispitati situaciju, izjavio je za Tanjug glavni portparol KFOR-a Vinćenco Graso.

Prema njegovim rečima, pripadnici ROSU su uhapsili zamenika gradonačelnika Zubinog potoka, a KFOR je poslao svoje jedinice na to područje kao i da je monitoring i provera situacije u toku.

Prethodno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je zamenik komadanta kosovske policije za sever Besim Hoti odbacio tvrdnje zvaničnika Srbije o zauzimanju veštačkog jezera i hidrocentrale Gazivode i o hapšenjima na tom području.

Kako je ranije preneo Tanjug, pripadnici kosovskih specijalnih jedinica ROSU raspoređeni su danas pre podne u neposrednoj blizini brane i veštačkog jezera Gazivode.

Dodaje se i da oni nose duge cevi, a jedan deo ima fantomke.

Takođe, navedeno je da su pripadnici ROSU ušli u Centar za ekologiju i razvoj sporta, u neposrednoj blizini hidroelektrane.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NE RADE NIŠTA, SRAMOTA! KFOR TOTALNO NEOBAVEŠTEN: Nemamo informacija da je ROSU upao na sever Kosova!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2018

U toku je provera tačnosti takvih podataka...Glavni portparol KFOR-a Vinćenco Graso izjavio je danas da ta misija još nema informacija o tome da su pripadnici kosovskih specijalnih jedinica ROSU ušli na sever Kosova, u neposrednu blizinu hidroelektrane Gazivode...On je kazao da je u toku provera...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Graso: Kfor još nema informacije o upadu ROSU na sever KiM

Izvor: Blic, 29.Sep.2018

Glavni portparol KFOR-a Vinćenco Graso izjavio je danas Tanjugu da ta misija jošš nema informacija o tome da su pripadnici kosovskih specijalnih jedinica ROSU uššli na sever Kosova, u neposrednu blizinu hidroelektrane Gazivode.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.