Jovanović: Nadam se novoj vladi Kosova koja će imati snage za dogovor sa Beogradom

Izvor: Danas, 08.Okt.2019, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Nadam se novoj vladi Kosova koja će imati snage za dogovor sa Beogradom

Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je da rezultate izbora na Kosovu vidi kao izraz potrebe za osveženjem unutrašnje političke scene na samom Kosovu, ali i u odnosima sa Srbijom. Članak Jovanović: Nadam se novoj vladi Kosova koja će imati snage za dogovor sa Beogradom se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Odbijeni zahtevi tri stranke na Kosovu za ponovno prebrojavanje glasova

Izvor: Danas, 08.Okt.2019

Izborni panel za žalbe i predstavke (IPŽP) odbio je kao neosnovane zahteve Demokratske partije Kosova (DPK), Demokratskog saveza Kosova (DSK) i koalicija Socijaldemokratska inicijativa (SDIK), Alijansa novo Kosovo i Partija pravde koje su zatražile prebrojavanje glasova na svim glasačkim mestima...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.