Odbijeni zahtevi tri stranke na Kosovu za ponovno prebrojavanje glasova

Izvor: Danas, 08.Okt.2019, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbijeni zahtevi tri stranke na Kosovu za ponovno prebrojavanje glasova

Izborni panel za žalbe i predstavke (IPŽP) odbio je kao neosnovane zahteve Demokratske partije Kosova (DPK), Demokratskog saveza Kosova (DSK) i koalicija Socijaldemokratska inicijativa (SDIK), Alijansa novo Kosovo i Partija pravde koje su zatražile prebrojavanje glasova na svim glasačkim mestima na Kosovu. Članak Odbijeni zahtevi tri stranke na Kosovu za ponovno prebrojavanje glasova se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Nema novog brojanja glasova na Kosovu

Izvor: RTS, 08.Okt.2019

Kosovska komisija za žalbe odbacila je zahtev tri albanske političke stranke za novim brojanjem glasova posle vanrednih parlamentarnih izbora. . Zahtev za još jedno prebrojavanje glasova podneli su odvojeno Demokratska partija...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.