Još jedna zemlja povukla priznanje Kosova

Izvor: B92, 29.Jun.2022, 20:08

Još jedna zemlja povukla priznanje Kosova

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je na konferenciji za novinare da je peta zemlja povukla jednostrano priznanje nezavisnosti Kosova.

"Zaustavite se ljudi. I samo da vam kažem, imamo i petu zemlju koja je povukla priznanje Kosova, i čekam da krenu da se učlane negde, pa ćemo to da vam pokažemo", rekao je on.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se večeras javnosti zbog novih ucena međunarodne zajednice po pitanju Kosova i Metohije, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao i odluke lažne države da ukine srpska dokumenta i tablice na teritoriji južne pokrajine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić: Još jedna zemlja povukla priznanje nezavisnosti Kosova

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jun.2022

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da je i još jedna, peta zemlja, povukla priznanje jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, ali nije precizirao o kojoj zemlji je riječ.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.