Jeste li vi normalni? Prištinu zbog povećanja taksi ISPROZIVALI oni od kojih se to NAJMANJE OČEKIVALO

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2018, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Jeste li vi normalni?" Prištinu zbog povećanja taksi ISPROZIVALI oni od kojih se to NAJMANJE OČEKIVALO

Vlada Albanije izjasnila se danas protiv odluke vlasti lažne države Kosova da poveća porez na uvoz robe iz centralne Srbije i BiH za 100 odsto!

Albanski ministar finansija, Arben Ahmetaj, smatra da takva odluka nije dobra ni za Prištinu, ni za Beograd i da bi je trebalo odložiti.

Ahmetaj savetuje Prištinu da ne preduzima takve mere sa bilo kojom državom, pošto nametanje visokih tarifa, prema njegovim rečima, ide na štetu građana.

- Takva odluka bi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svakako koristila razvoju kosovske privrede i značila bi otvorena vrata za širenje kosovskog tržišta, ali sada nije trenutak za takve poteze – kaže Ahmetaj.

BONUS VIDEO: Prvi snimak početka akcije ROSU
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.