Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Nov.2023, 18:52

Jeremić: Odbacivanje francusko-nemačkog plana važnije od građevinskog zemljišta u Beogradu

Nosilac liste "Narodna stranka – Siguran izbor. Ozbiljni ljudi" Vuk Jeremić izjavio je da je Narodna stranka (NS) pokazala najviše iskrenosti u zalaganju za odbacivanje francusko-nemačkog plana za nezavisnost Kosova, dok su, kako je rekao, kod ostalih stranaka desnice stranački interesi, nažalost, preovladali nad nacionalnim.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Jeremić u Kraljevu: Vlast i prozapadna opozicija imaju isti stav o Kosovu i Metohiji

Izvor: Beta Video, 26.Nov.2023, 17:12

BEOGRAD - Nosilac liste ``Narodna stranka – Siguran izbor. Ozbiljni ljudi`` Vuk Jeremić ocenio je danas da je vlast prihvatila evropski plan za nezavisnost Kosova i Metohije, a da i prozapadna opozicija ima isti stav kao vlast. ``Narodna stranka je protiv nezavisnosti Kosova i Metohije i za odlučno...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.