Jedan voz je ipak stigao u Kosovsku Mitrovicu (FOTO)

Izvor: BKTV News, 15.Jan.2017, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan voz je ipak stigao u Kosovsku Mitrovicu (FOTO)

U stanicu u severnom delu Kosovske Mitrovice je u nedelju stigao voz koji redovno saobraća iz Kraljeva do tog grada na KiM, javlja agencija Beta.

Voz koji je u subotu pošao iz Beograd za Kosovsku Mitrovicu vratio se u nedelju oko četiri sata ujutro u Beograd, nakon putovanja dužeg od 19 sati.

Šta pišu strane agencije: Vest o srpskom vozu odjeknula svetom! (FOTO)

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je odlučio da voz zaustavi da bi se >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << sačuvali životi ljudi i sprečili sukobi širih razmera.

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić optužio je vlasti u Prištini da nizom agresivnih postupaka u poslednje vreme žele da isprovociraju sukob na Kosovu i izrazio sumnju da oni to rade samostalno, odnosno da se to dešava makar uz prećutnu saglasnost velikih sila.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.