Izvor: Luftika.rs, 01.Sep.2023, 16:06

„Je li ovo Albanija ili Republika Srpska?“: Stanivuković se popeo na skelu i okačio natpis „Kosovo i Metohija“ na školu

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković popeo se na skelu kako bi postavio naziv objekta „Kosovo i Metohija“ uprkos protivljenju direktorke škole.
On je ušao u raspravu sa direktorkom ove škole koja tvrdi da naziv škole u Adi nije „Kosovo i Metohija“ nego „Vuk Karadžić“.
– Direktorka, je li ovo Albanija ili Republika Srpska? Republika >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Srpska. E onda će pisati Kosovo i Metohija. Majstori, idete gore, ja ću se popeti na skelu, pisaće i nijedno Ministarstvo ni niko ne može to da ukloni… – rekao je Stanivuković, a preneo N1.

Direktorka OŠ “Vuk Karadžić” Tatjana Vilendečić na Stanivukovićeve reči o Kosovu, rekla je da bez Vuka Karadžića nema ni srpstva ni ćirilice ni ničega, a Stanivuković joj je odgovorio da bez Kosova nema ničega.
Incident na Bajaginom koncertu, Draško Stanivuković popio šamar (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.