Jaka detonacija odjeknula Severnom Mitrovicom

Izvor: B92, 09.Dec.2022, 23:54

Jaka detonacija odjeknula Severnom Mitrovicom

Severnim delom Kosovske Mitrovice večeras oko 21.45 odjeknula je jaka detonacija.

U pitanju je jako piroteničko sredstvo i nije bomba, potvrđeno je za KoSSev u Kosovskoj policiji.

Pirotehničko sredstvo bačeno je kod Tri solitera, kod stepenica u blizini Medicinske škole.

Jaka detonacija dodatno je uznemirila građane Kosovske Mitrovice i čula se u svim delovima grada. Pirotenička sredstva sa izuzetno jakom detonacijom bacaju se unazad nekoliko dana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u severnoj Mitrovici, i to u višenacionalnim delovima grada.

Upravo su i ove eksplozije, uz druge incidente, prethodnih dana poslužile i kao povod da se od sinoć u severnu Mitrovicu rasporede pojačane snage Kosovske policije. U pitanju su albanski policajci koji su dodatno obezbedili, pored Tri solitera, i Bošnjačku Mahalu, Mikro naselje i Brđane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

JAKA DETONACIJA ODJEKNULA KOSOVSKOM MITROVICOM: Građani uznemireni - čula se u svim delovima grada

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2022, 00:06

Pirotehničko sredstvo bačeno je kod Tri solitera, kod stepenica u blizini Medicinske škole..Severnim delom Kosovske Mitrovice večeras oko 21.45 odjeknula je jaka detonacija. U pitanju je jako piroteničko sredstvo i nije bomba, potvrđeno je za KoSSev u Kosovskoj policiji. ...Jaka detonacija dodatno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.