JEZIVA TRAGEDIJA NA KOSOVU! Ima i mrtvih i POVREĐENIH, policija INTERVENISALA! Pune ruke posla za LEKARE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2018, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVA TRAGEDIJA NA KOSOVU! Ima i mrtvih i POVREĐENIH, policija INTERVENISALA! Pune ruke posla za LEKARE!

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u selu Mramor na putu Priština-Gnjilane poginule su dve osobe, dok su četiri teško povređene, rečeno je u Kosovskoj policijskoj službi.

Udes u kome su učestvovala tri vozila dogodio se oko 17 časova u selu Mramor.

- Dve osobe su poginule na licu mesta, dok su četiri osobe sa teškim povredama prebačene u Klinički centar u Prištinu - naveli su iz policije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U saobraćajki na Kosovu tri žrtve, povrijeđena turska ambasadorica

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Nov.2018

Portparolka policije Kosova Flora Ahmeti potvrdila je za Radio Slobodna Evropa (RSE) su tri osobe poginule u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu Priština Gnjilane u selu Mramor. U nesreći je povrijeđena i turska ambasadorica, Kivilicime Kilice.  Ona ima povredu lijevog ramena ali...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.