JE*EŠ KOSOVO, JE*EŠ DRŽAVU, ĐILASA ZANIMA SAMO NJEGOV BIZNIS I NJEGOV KEŠ! Nisu uspeli da otmu Prvu i O2TV pa sad vode hajku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2018, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JE*EŠ KOSOVO, JE*EŠ DRŽAVU, ĐILASA ZANIMA SAMO NJEGOV BIZNIS I NJEGOV KEŠ! Nisu uspeli da otmu Prvu i O2TV pa sad vode hajku!

Tajkuni Dragan Đilas i Dragan Šolak totalno su pobesneli jer im nije pošlo za rukom da otmu TV Prvu i O2 TV, pa sad vode političku hajku.

Đilas i Šolak ne mogu da prežale poraz u tržišnoj utakmici i činjenicu da je vlasnik televizije Kopernikus bio uspešniji od njih, pa za to, kao i za sve drugo, optužuju aktuelnu vlast i Aleksandra Vučića

Vest da je preduzetnik Srđan Milovanović od Antena grupe za 180 miliona evra kupio Prva TV, O2 TV, Prva TV Crna Gora, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Play Radio, šest kablovskih kanala i tri portala prva.rs, O2tv.rs i b92.net, razbesnela je Đilasa i Šolaka koji su navikli da vedre i oblače u medijskoj sferi i na tržištu kablovskih operatera.

Zato Đilas, a šta bi drugo, za svoj poslovni neuspeh optužuje vlast u Srbiji, glumeći Baba Vangu na Tviteru piše "kako mu se javlja" da tu nisu čista posla?!?

- Telekomovim parama, dakle parama svih građana Srbije ex vlasnik Kopernikusa Srđan Milovanović kupio je Prvu i 02. Nešto mi se javlja da on ipak nije pravi vlasnik. A vama? - napisao je Đilas, kome nikako nije jasno, da i drugi učesnici na medijskom držištu imaju pravo da se takmiče i posluju, a ne samo on i njegov pajtaš Šolak.

Telekomovim parama, dakle parama svih građana Srbije ex vlasnik Kopernikusa Srđan Milovanović kupio je Prvu i 02. Nešto mi se javlja da on ipak nije pravi vlasnik. A vama?

— Dragan Djilas (@DraganDjilas) December 4, 2018

Đilasu i Šolaku nije jasno, ono što je jasno svima - Telekom je kupio kablovsku mrežu od Kopernikusa, a Kopernikus tim parama potpuno legalno kupio TV Prvu i O2 TV.

Ovo je još jedan dokaz da vođu srpske opozicije Dragana Đilasa ne zanima ni Kosovo i Metohija, ni sudbina srpskog naroda na KiM, ni država, već samo njegov biznis i njegov keš.

Ali, ko gubi ima pravo da se ljuti i da usput za to optuži vlast i Vučića.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.